Auttaako tilitoimistosi yritystäsi menestymään?

Kirjanpito ei varmastikaan ole yritystoiminnan osa-alueista se kaikkein jännittävin. Sen merkitys yrityksille on kuitenkin kriittisen tärkeä, kariutuuhan koko yritystoiminta hyvin suurella todennäköisyydellä, mikäli yrityksen talousasioiden hoitaminen on retuperällä. Koska taloudenpidon hoitaminen voi olla monelle ei pelkästään puuduttavaa vaan myös vaikeaa, suuri osa yrityksistä turvautuu ulkoisen tilitoimiston apuun. Tilitoimistojen palvelujen tasossa on kuitenkin varsin suuria eroja. Parhaiten yrittäjän tarpeisiin vastaa sellainen tilitoimisto, jossa yrittämisen haasteista on omakohtaista kokemusta.

Taloushallintopalveluja yrittäjiltä yrittäjille

Pietarsaaressa toimistoaan pitävän tilitoimisto Noogan perustajat ovat itsekin pitkän linjan yrittäjiä ja tietävät siksi hyvin, mitä yrittäjät tilitoimistoltaan kaipaavat. Nooga itse asiassa perustettiinkin juuri siksi, että yrityksen perustajat eivät olleet tyytyväisiä tarjolla oleviin kirjanpitopalveluihin ja olivat pitkään etsineet turhaan tilitoimistoa, joka auttaisi heidän yrityksiään menestymään.

Hyvän tilitoimiston tunnusmerkit

Tänä päivänä tilitoimistolla on oltava käytössään moderni, digitaalinen kirjanpitojärjestelmä. Se on luonnollisesti reaaliaikainen ja hyvin pitkälle automatisoitu. Se tarjoaa yrittäjälle tämän tarvitsemat tiedot helposti ja vaivattomasti, ajasta, paikasta ja käyttölaitteesta riippumatta. Vaikka järjestelmä tekee raportoinnista helppoa, tilitoimiston on silti pidettävä huoli siitä, että ne ovat asiakkaalle lisäarvoa tuottavia.

Hyvässä tilitoimistossa asiakasyritystä palvelee yrityksen bisneksistä perillä oleva kirjanpitäjä. Jos luvut ovat kirjanpitäjälle pelkkiä lukuja, tämä on käytännössä pelkkä laskukone, jonka työn voisi yhtä hyvin hoitaa robotti. Asiantuntevassa tilitoimistossa ei olla kiinnostuneita pelkästä asiakasyritysten kirjanpitovelvollisuuksien hoitamisesta; sen sijaan siellä ollaan oikeasti kiinnostuneita asiakkaiden menestymisestä ja pyritään edesauttamaan tätä talousneuvonnan avulla.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*