Klipsipidennykset kasvattavat suosiotaan helppoutensa ansiosta

Klipsipidennykset ovat kasvattaneet suosiotaan pidennysten käyttäjien joukossa edullisuutensa ja helppoutensa ansiosta. Klipsipidennykset ovatkin todella nopea tapa lisätä omiin hiuksiin pituutta ja tuuheutta, sillä ne kiinnitetään omiin hiuksiin itse kätevillä klipseillä. Kätevä hiustenpidennystekniikka onkin toteuttanut jo monien pitkäaikaisen haaveen Hollywood-tyylisistä unelmahiuksista.

Klipsipidennysten käyttäjät kiittelevät monia etuja

Klipsipidennykset tulevat huomattavasti edullisemmiksi kuin kampaajalla laitettavat pysyvät pidennykset, koska kallis hiusten kiinnittäminen ja monet kampaajalla tehtävät huollot jäävät väliin. Klipsien käyttäjät ovat myös tyytyväisiä siihen, että he voivat itse päättää milloin haluavat pidentää hiuksiaan, eikä pysyvien pidennysten hoitamiseen liittyviä hankalia vaiheita ole. Klipsipidennysten käyttäjän ei esimerkiksi tarvitse nukkua tai peseytyä pidennykset päässä ja pidennysten hoidoksi riittää säännöllinen pesu ja kunnollinen hoitoaine. Lisäksi klipsit ovat hiuksille paljon hellävaraisemmat kuin erilaiset hiusta kuluttavat teipit ja sinetit.

Klipsipidennyksiä on saatavana useissa väreissä, pituuksissa ja malleissa. Lisäksi pidennykset voi halutessaan värjätä ja niitä voi muotoilla esimerkiksi kihartimella tai suoristusraudalla mielensä mukaan. Monet ovat kuitenkin sitä mieltä, että jo pelkkä klipsipidennysten lisääminen omien hiusten sekaan antaa niin paljon näyttävyyttä, että hiukset ovat upeat muutamassa minuutissa. Laadukkaat klipsipidennykset voi tilata helposti netistä: Poze klipsipidennykset

Klipsipidennysten kiinnittäminen omiin hiuksiin

  1. Klipsit kiinnitetään omien hiusten alle niin, että kaikkein levein hiusosa laitetaan alimmaiseksi, toiseksi levein sen yläpuolelle ja ohuemmat osiot sopiviin kohtiin eri puolille päätä.
  2. Tupeeraa hiukset kiinnityskohdasta ja suihkuta siihen hiukan lakkaa. 
  3. Tarkista lopuksi, että kaikki klipsit ovat piilossa.
klipsipidennykset ennen/jälkeen
klipsipidennykset ennen/jälkeen

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*