Näppärä infopaketti joulukinkusta

Vaikka joulu pohjimmiltaan onkin rauhoittumisen ja rentoutumisen aikaa, liittyy etenkin sen valmisteluun paljon kaikenlaista kiirettä ja stressiäkin. Toisille harmaita hiuksia tuottavat lahjat ja toiset taas jännittävät mahtaako aattona olla lunta vaiko ei. Jouluruoka ja etenkin kinkku on varmasti monessa kodissa yksi joulun tärkeimmistä perinteistä, joten sen toivotaan onnistuvan täydellisesti.

Joulukinkkuun liittyy kuitenkin paljon muistettavaa. Minkäkokoinen kinkku olisi sopiva ja paljonko sulattamiseen olikaan varattava aikaa? Entä paistaminen sitten, kauanko ja kuinka kuumassa uunissa? Mitä kuorrutteeseen tulikaan ja voiko kastikkeen tehdä muustakin kuin pelkästä liemestä?

Pohjalaisessa perheyrityksessä on päätetty helpottaa meidän kaikkien joulunaikaa, sillä Snellmanilla on nimittäin koottu näppärä infopaketti joulukinkkuun liittyen. Oheisesta kuvasta selviää mm. se, miksi kannattaa valita kotimainen kinkku ja miten kinkunrasvan voi lahjoittaa hyväntekeväisyyteen, jossa siitä tehdään dieselpolttoainetta!

Joulukinkun paistaminen

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*